Kesätyöhaaste Kempeleen yrityksille

31.1.2019


Tule mukaan tukemaan nuoria ensimmäisten työkokemuksien saamisessa

Kempeleen 4H-yhdistyksen kautta vuosittain noin 40 nuorta saa työpaikan. Meillä on kerhonohjaajia pitämässä hauskoja ja luovia kerhoja, 4H-yrittäjiä toteuttamassa omia visoitaan ja unelmiaan ja työpalvelunuoria mm. kotiapulaisina, pihatöissä sekä tulevana kesänä myös metsätöissä. Kaikki he ansaitsevat tekemistään töistä omaa rahaa ja työkokemusta tulevaisuutta varten. Nykyajan kovassa kilpailussa työkokemus on elämän arvokas valttikortti.

Haluamme 4H:ssa, että yhä useampi nuori pääsee töihin ja siksi Kempeleen 4H-yhdistys haastaa kaikki kempeleläiset yritykset auttamaan tässä tavoitteessa!

Voit osoittaa tukesi rahallisesti Kempeleen 4H-yhdistykselle tai tarjoutumalla palkkaamaan nuoren yritykseenne kesätöihin 4H-yhdistyksen kautta, jolloin yhdistys toimii työnantajan roolissa, nuori työntekija saa työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja työn tilaava yritys maksaa laskutettavan summan verran.

4H-yhdistykselle osoitettu rahallinen tuki käytetään joko 4H-yrityksen starttirahana tai sijoitetaan mm. työllistävään kurssitoimintaan tai työpalvelussa käytettävän kaluston ostoon.

Tällä hetkellä tavoitteena on kerätä rahat raivaussahaa varten, jota kesän metsätyöläiset pääsevät töissään käyttämään. Nuorten työllistymiseen tähtäävät kurssit vaihtelevat vuosittain kysynnän mukaan, tarjoamme koulutusta monissa aiheissa kuten mm. työelämätaidot, piha- ja metsätyöt, eläintenhoito ja luonnontuotteiden keruu.

Yhden 4H-yrityksen "starttiraha" on 600 euroa, josta kempeleläinen nuori saa itselleen yhteensä 310 euroa! Loput 290 euroa Kempeleen 4H-yhdistys käyttää 4H-yrittäjän kouluttamiseen ja työllisyystoiminna kehittämiseen.

 

Ilmoittaudu mukaan haasteeseen täyttämällä lomake 4h.fi sivuilla: www.4h.fi/annakesatyo

- mukana oleville yrityksille toimitetaan viralliset kunniakirjat -